Jeg vil gerne hjælpe jer

Som leder eller bestyrelsesmedlem skal du både være handlingsparat og visionær. Men er refleksion med sig selv nok til at skabe den rette forandring og løfte det ansvar, der er ? En uvildig sparringspartner kan gøre dig mere afklaret og reflekteret til glæde for dig selv og din virksomhed.

Wissing Sustain tilbyder personlige sparringssamtaler, inspiration, bestyrelsesarbejde, økonomiske løsninger, formue sparring og foredrag.

Efter det første møde finder vi sammen ud af hvilke løsninger, der passer bedst til de behov, I beskriver. Det er løsninger, der ofte er løbende sparrings timer eller enkeltstående opgaveløsninger. Det kan også være hele dage i samspil med jer og virksomheden.

Alt er skræddersyet til dine behov, og det sted du befinder dig og gerne vil i retning af. Derfor er åbenhed og tid afgørende for dit udbytte og grundlaget for det samarbejde, jeg tilbyder. Lange relationer med fokus på forankring.

Inden du bevæger dig videre ud i markedet, skal du kende din position og vælge en retning for den næste del af rejsen. Det er afgørende at kende sin egen og virksomhedens sundhedstilstand, inden retningen vælges. Transformation er et spørgsmål om overlevelse.

Rådgivning i omstilling til bæredygtighed

Bestyrelsesarbejde og opgaver

Visions- og strategiarbejde

Sparring om formue, kapital og investering

Kultur- og organisations-ændringer

Bæredygtighed i produkter og ydelser

Foredrag med tema